GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

divendres, 17 de maig del 2013

Confecció de material per a la proposta "Ens comparem amb la Lucy!"

Una de les situacions en les quals he pogut col·laborar, en aquest mes de maig, en l’ambientació de l’aula a partir de la confecció de materials i recursos, ha estat durant una de les propostes dissenyades per realitzar amb els infants sobre la línia del temps.

Així doncs, arran de la proposta en que ens vam comparar amb la mesura de la Lucy, vaig confeccionar un plafó al passadís de la nostra aula, per tal que els infants aferressin les produccions que havien creat sobre la seva alçada.

Com hem dit, aquest nou material forma part d’una de les propostes del projecte sobre el qual estem investigant aquest mes, i consisteix en folrar la paret amb paper continu de color lila i desprès he fet el títol “Ens comparem amb la Lucy” amb paper continu grup, per tal que ressaltés i fos de caire estètic. 

Cal destacar, que la finalitat de confeccionar aquest material, és que els infants disponguessin d'un espai adequat i suficientment ample en el que poguessin deixar constància de la seva mesura a través de les diverses i variades composicions que van elaborar. Bon treball nens!!

A continuació teniu algunes imatges!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada